The Art of Façades / Arta fațadelor

SERVICII ȘI PARTENERI

Încă din 2008 oferim soluții complete de planificare, proiectare, consultanță și asistență în anveloparea clădirii pentru arhitecți, constructori și firme de execuție. Am proiectat și supervizat toate tipurile de proiecte (precum pereți cortină, fațade ventilate, luminatoare) cu grade diferite de dificultate, în România, Germania și Marea Britanie.

Pe lângă elementele de design, suntem deosebit de atenți la cele legate de siguranță. Precis ai admirat o parte din proiectele noastre. Noi am proiectat până în prezent peste 254.000 de mp pentru peste 160 de proiecte ale 128 de clienți.

Amprenta noastră se regăsește în proiecte precum AFI Cotroceni, Hotel Mercure, Barbu Văcărescu Office, Synevo, Metropolpark Berlin, Tolworth Tower (Marea Britanie) și altele despre care poți afla mai multe în Portofoliu.

În spatele poveștilor stă multă precizie, cunoștințe tehnice și atenție la detalii. Compania noastră oferă soluții complete de ingineria fațadelor și coordonarea proiectelor indiferent de stadiul in care se afla acestea.

 1. Soluții arhitecturale principiale
 2. Propunerea și furnizarea soluțiilor tehnice pentru toate elementele de fațada (modulare, dimensionare, alegerea sistemului de profile, recomandarea tipului sticlei/ placării)
 3. Dimensionarea elementelor de fațada (montanți, rigle, sticlă/ material placare)
 4. Elaborare elevații, secțiuni, detalii caracteristice pentru toate elementele de fațadă
 5. Estimarea/ eșalonarea lucrărilor tehnologice
 6. Analiza tehnico-economică pentru diferitele variante de material
 7. Calcul transfer termic
 8. Caiet de sarcini
 9. Proiect tehnic și Detalii de executie (PT+DE):
  1. partea scrisa
   • breviar de calcul verificat MLPAT pentru toate elementele de fațada (structură portantă, spidere, geamuri, aparate de reazem, șamd)
   • memoriu tehnic
   • lista de cantități cu descrierile tehnice;
   • stabilirea fazelor determinante.
  2. partea desenata
   • elevații pentru toate elementele de fațadă (poziționare față de axe, cote de nivel, dimensiuni de gabarit între elementele structurale, trasee de secționare)
   • secțiuni totale sau locale
   • detalii de execuție (racordarea tuturor elementelor de fațadă la structura clădirii)
 10. Releveu (măsurători TOPO, trasare, prelucrare și interpretare măsurători)
 11. Proiect de execuție (uzinaj)
 12. Proiect de montaj
 13. Asistență tehnică și urmărirea lucrării